July 2018

Vakantie 2018 IV

Dit is op de A-1602 van Berdún naar Ansó. Zo spectaculair groot is het allemaal niet maar ik vind het wel spectaculair mooi! Twee jaar geleden was ik dezelfde weg al eens gereden maar toen was het hier 15 graden Celsius koud! Nu wilde het hier toch nog eens bekijken onder betere en warmere omstandigheden.
Dit soort slingerwegen, het weinige andere verkeer en dit soort uitzichten: daarom dus Spanje!

HJK_9053

Vakantie 2018 III

Dit plaatje maakte ik in de Picos de Europa op de weg tussen Riaño en Potes (N-621). Klik (beslist eens!) op het plaatje voor een vergroting.

HJK_9119

Vakantie 2018 IIBewegende beelden van het bochten rijden in Spanje. Daarom wil ik in Spanje rijden! Dit is de L-401 tussen Saint Llorenç de Morunys en Coll de Nargó. Midden in de Pyreneeën. Veel sneller dan 100 tot 120 Km. per uur haal je hier niet, daarvoor zijn de meeste bochten te krap. Ik hoef hier net niet terug te schakelen naar de eerste versnelling voor de krappe bochten. Dat doe ik in de haarspelden wél. Dit filmpje maakte ik met mijn iPhone (6S) in een X-Grip van RAM Mounts. Onderweg deed de iPhone bovendien dienst als TomTom.

Vakantie 2018

Zoals beloofd hier de plaatjes van mijn vakantie naar Spanje. Waarom dan zo'n eind rijden om in Spanje te gaan bochten rijden? Klik (beslist eens!) op het plaatje voor een vergroting.

HJK_9094
Menu