HJProfielFoto

Hallo en welkom op mijn websiteOp deze website wil ik u graag laten zien wie ik ben en wat ik doe. Dat doe ik vooral voor mijn familie maar als u géén familie van me bent mag u toch best meekijken.
Op deze websites toon ik de foto's van mijn familie voor zover ik weet wie ze zijn. Misschien kunt u me helpen als ik het niet goed heb?
In de rechterkolom meer informatie en een extra menu (er is ook een menu te vinden onder de plus in de uiterste rechterbovenhoek van de site)
Familie

Enkele jaren geleden besloten de neven en nichten van mijn moeder eens wat vaker bij elkaar te komen en dan niet uitsluitend op bruiloften en begrafenissen. Naarmate je leeftijd vordert slinkt het aantal bruiloften en neemt het aantal begrafenissen toe en dan is het opeens ook geen feestje meer. En je familie is toch je familie.
Mijn moeder gaf mij het album om de foto's die er in zitten te scannen en daarvan eventueel een foto-boek te maken, zoals het maken van zo'n boek tegenwoordig eenvoudig en ook nog eens betaalbaar is. Ik realiseerde me toen dat de foto's van je familie in de oude familiealbums verloren zullen gaan als je niet bereid bent er goed op te passen. En als je niet op tijd gevraagd hebt wie er op de foto te zien zijn dan verlies je een deel van je persoonlijke geschiedenis.
Dat scannen is ondertussen aardig gelukt, maar dat boek is er nog steeds niet. Daarom deze website.

Jaap geeft Chris fles
Ansje en Mini
Mijn ouders zijn Jaap Kerkhof en Ans Ferwerda en ik heb een oudere broer Chris. Lees meer.

Broer Chris werd vernoemd naar zijn grootvader (vader van Jaap) Christiaan. Opa Chris Kerkhof was in de tweede wereldoorlog verzetsstrijder en lid van de verzetsgroep Oranje Vrijbuiters. Henk, de oudere broer van Jaap heeft zich samen met zijn zoon Chris (mijn neef dus) ingezet voor het onderhoud en behoud van het eregraf en monument dat in 1947 ter ere van de Oranje Vrijbuiters werd opgericht op begraafplaats Tolsteeg in Utrecht. Henk heeft uitputtend onderzoek verricht naar de leden van deze groep om de nabestaanden van de verzetsgroep op te sporen. Een website kan daar bij helpen. Begin 2018 heb ik, na het overlijden van mijn neef Chris op 11 augustus 2017, het beheer van deze website overgenomen en gepoogd er een leesbaarder site van te maken.

Menu en meer